INTAKE

Je eerste bezoek aan praktijk Meer TCM begint met een vraaggesprek. Met gerichte vragen, het voelen van de pols en het bekijken van de tong achterhalen we de mogelijke oorzaak van je klacht en of er andere klachten mee samenhangen.

Vervolgens bepalen we in overleg welke techniek(en) we zullen inzetten om je klacht(en) te behandelen en leggen dit vast in een behandelplan. Aansluitend op de intake volgt de eerste behandeling. De vervolgbehandelingen beginnen steeds met een kort vraaggesprek, voelen van de pols en bekijken van de tong. Elke behandeling is dan zo optimaal aangepast aan je gesteldheid van dat moment.

Afhankelijk van de aard en duur van je klachten bepalen we hoeveel behandelingen en welke therapievormen nodig zijn. De achtereenvolgende behandelingen werken op elkaar door, waardoor de meeste klachten binnen 4 tot 8 afspraken substantieel verminderen of verholpen zijn.  Chronische klachten vereisen over het algemeen meer tijd en toewijding.

Afzeggen van consult

Consulten moeten minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd, anders worden zij in rekening gebracht.

Vergoeding zorgverzekering

Weet je dat de meeste zorgverzekeraars je bezoek aan de acupuncturist vergoeden? Dit gaat niet af van je eigen risico omdat het in de aanvullende verzekering is opgenomen. De hoogte van de vergoeding en de voorwaarden verschillen per verzekeraar en per polis. Ook is dit afhankelijk van je aanvullende verzekering. Vrijwel alle zorgverzekeraars bieden alternatieve geneeswijzen aan in het aanvullende pakket. In onderstaand overzicht kan je zien of jouw zorgverzekeraar in de lijst is opgenomen. Vergoedingen overzicht 2019

TARIEVEN

Qigong Tuina, Acupunctuur, Triggerpoint therapie

60 min € 68,-
35 min € 40,-

Voedingsadvies

60 min € 75,-
  • Betaling na de behandeling kan zowel per pin als contant.
  • Je ontvangt digitaal een factuur. Deze kan je vervolgens indienen bij jouw ziektekostenverzekeraar.

CONTACTGEGEVENS

Mary Beumer

Beroepsvereniging

Ik ben ingeschreven bij de beroepsvereniging Zhong, de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Voor meer informatie kan je de website van de beroepsvereniging Zhong raadplegen.

Klachten

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen. Hiervoor ben ik ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg NIBIG. Lees meer

AFSPRAAK MAKEN

Ik help je graag bij het hervinden van je balans en een oplossing te vinden voor je klachten.

AFSPRAAK MAKEN