ERVARINGEN

Wil je weten hoe cliënten mijn behandelingen hebben ervaren? Lees dan de onderstaande reacties. Wil je zelf een reactie geven, dan stel ik dat zeer op prijs. Stuur je ervaring(en) naar: info@meer-tcm.nl

Na een jaar van behandelingen tegen darmkanker en verschillende operaties was mijn lijf aardig vast komen te zitten.

Mary heeft me met massage geholpen energiestromen weer op gang te brengen waardoor ik verlost werd van verkrampte spieren en mijn energie, vooral richting mijn hoofd, weer beter ging stromen.

De behandeling was heel licht, bijzonder aangenaam en heeft op mij een heel positieve impact gehad.

I.L.

Ik heb een aantal Tuina Massages van Mary gehad, waar ik elke keer zo ontspannen en ‘opgeruimd’ van naar huis ging. Spanningen, vaak van mentale aard, zetten zich vast in mijn lijf, die Mary feilloos leek te vinden. Na haar massages, die aandachtig, stevig en toch zacht van aard zijn, werd ik me bewuster van dat wat er speelde bij me.

De acupunctuur die ik in een later stadium voor een concrete blessure aan mijn voet van haar kreeg, zette de bloedsomloop flink in beweging. Mede hierdoor konden afvalstoffen sneller worden afgevoerd en heb ik uiteindelijk bijna geen last meer van mijn voeten gehad.

Bedankt Mary!

Sinds 2014 kom ik regelmatig voor een tuina – qigong behandeling bij Mary; praktijk MEER TCM.

Na een aantal keren een ‘totaal’ massage te hebben gekregen, die ik als een absoluut fysieke opluchting ervoer, werden de bij mij kwetsbare plekken, daar waar de stress spanningen zich bij mij ophoopten sneller herkenbaar. Praktijk Meer TCM vind ik laagdrempelig en professioneel.

Jaren lang had ik last van een liesblessure, vele fysiotherapie en osteopathie behandelingen haalden niets uit. De Tuina Massage heeft deze peesverkramping na 3 behandelingen verholpen, pijn vrij en zonder problemen kan ik mijn been weer normaal draaien en omhoog/omlaag en opzij bewegen. Ik kan er niet over uit hoe fantastisch ik dat vind!

Tuina – qigong werkt met acupressuur. Ik houd niet van naalden, dus dit is voor mij dé oplossing tegen opgehoopte stress in spieren en pezen te verzachten en/of te verhelpen. Eerst dacht ik een lekkere relax massage te krijgen, dat was niet zo, op de bank ging het er stevig aan toe, en heel gericht op de pijnplekken… echter erna : super relaxed en voor een lange tijd!

C. Kroes

Door een blessure aan de zijkant van mijn voet en onderbeen, na overbelasting tijdens het hardlopen, was ik erg benieuwd of acupunctuur en Qigong Tuina zou helpen. Tijdens onze afspraak nam je ruim de tijd om eerst mijn klachten en symptomen te bevragen en de pijnplekken te onderzoeken. Je onderzocht mijn hele lijf en verbind het onderzoek aan mijn blessure. Zo zie je maar weer dat alles met elkaar verbonden is.

Na 2 sessies was mijn pijn in mijn been en voet verdwenen. Je zorgvuldigheid tijdens de acupunctuur sessies gaven mij het vertrouwen dat je op maat werkt en kijkt naar de persoon die voor je staat maar ook de tijd die je neemt om mij als klant op mijn gemak te stellen en vragen te beantwoorden als een handeling mij niet duidelijk is.

Je nuchterheid en humor maakt het voor mij als klant super normaal om “alternatieve geneeswijze” uit te proberen, niet zo zweverig maar lekker duidelijk en normaal.

Mary, bedankt!

Veronika Nab, Stepping Forward

Juni 2016 werd bij mij ischias geconstateerd. Kreeg op doktersrecept homeopathisch geneesmiddel en pijnstillers voorgeschreven.

Na een rustperiode van ongeveer een week en pijnverlichting, verwees mijn huisarts me naar de fysiotherapeut. Voor mij was dat een pijnlijke ervaring, waardoor ik met een grote weerstand naar de volgende behandeling ging. Totdat mijn docente tai-chi me een therapeute aanraadde, die gebruik maakt van qigong-tuina, gebaseerd op het meridianensysteem dat gangbaar is in de acupunctuur.

Qigong-tuina maakt onderdeel uit van de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG). Zo ben ik terechtgekomen bij Mary Beumer. Reeds na de eerste behandeling ondervond ik een pijnverlichting. Een verademing was dat. Na 5 behandelingen kon ik mijn normale leven weer oppikken. Hoewel ik nu niet meer onder behandeling ben van Mary, vanwege mijn verhuizing van Amsterdam naar Biervliet (Zeeuws-Vlaanderen) geniet ik nu mijn leven met volle teugen dankzij de holistische aanpak van Mary Beumer. Naar aanleiding van deze positieve ervaring kan ik haar aan een ieder aanbevelen.

I. Torn

Een paar weken geleden ben ik aangereden door een auto, met als gevolg een hersenschudding. Ik ben zelfstandige en wilde graag zo snel mogelijk van mijn klachten af komen. Daarom heb ik, naast veel rust en ademhalingsoefeningen, ook een viertal behandelingen genomen bij Mary. Dat heb ik als heel prettig ervaren.

Mary is, naast een goede therapeut ook een prettig persoon waar je je gelijk vertrouwd mee voelt. Ze is nuchter en aards en tegelijk open en empathisch.

Mary heeft me behandeld met zowel massage als acupunctuur en ik denk dat deze combinatie precies was wat ik nodig had. De eerste behandeling lag de nadruk op de massage en was Mary heel voorzichtig met me. Maar ik voelde direct een enorme verlichting, van met name de hoofd- en nekpijn. Het was echt alsof mijn hoofd minder vol en pijnlijk was, en er meer ruimte en helderheid ontstond.

De vervolgbehandelingen waren ook erg fijn. Daarbij werden er meer naalden gebruikt, ook in m’n gezicht, met een heel zachte techniek waarbij de naalden niet eens door de huid heen kwamen. Dit in combinatie met massage-technieken die dieper gingen. De acupunctuur bracht alles weer in beweging en de zwelling rond m’n oog nam zienderogen af. De massages waren echt een weldaad. Mary heeft sterke handen, maar weet die heel zacht in te zetten. Ik heb vaker massage behandelingen gehad, en ook specifiek de tuina, de Chinese massage, maar Mary’s manier van masseren is toch echt prettiger en effectiever. Zacht en krachtig tegelijk, heel bijzonder. Na twee weken kon ik gelukkig mijn yogalessen alweer hervatten!

Lieve Mary, hartelijk dank voor je fijne en professionele ondersteuning!

Marieke van de Kraats-Westerveld, Yoga Body Zen Mind

AFSPRAAK MAKEN

Ik help je graag bij het hervinden van je balans en een oplossing te vinden voor je klachten.

AFSPRAAK MAKEN